75. YIL İMAM HATİP ORTAOKULU


Vizyon: Hürriyet mahallesi halkının çocuklarının eğitimini gerçekleştirmek için yarıştıkları, teknolojiyi kullanan ayrıcalıklı ve mutlu bir okul toplumu olmaktır. *İSTİYORUZ Kİ -Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. -Okulumuzda her veli, öğrencisine sosyal, kültürel ve öğrenme için her türlü fırsat verildiğini bilsin. -Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. -Okulumuzda, herkes hergün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış, topluma uyumlu, üretken bireyler yetiştirmektir. *İNANIYORUZ Kİ -Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. -Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. -Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilkde geliştirmek için yüreklendiririz. -Biz, hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. -Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencimize bir birey olarak saygı duyar onları koruyup gözetiriz. FARKINDAYIZ Kİ -Biz farklıyız. Yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz.

Başarılar:

Saatler: Pazartesi: Ders Başlama:08.30 Ders Bitiş :16.20 Diğer Günler: Ders Başlama: 08.30 Ders Bitiş: 15.15
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuz ilçe merkezinde bulunmakta olup şehir içi dolmuşlarla ya da öğretmenlerin kendi aralarında ayarladıkları servisler gidilip gelinmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 5424386732

Belgegeçer - (472) 312 6028

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://75yiliho.meb.k12.tr

Adres - Hürriyet Mahallesi Sazlık Sokak No3 Doğubayazıt/Ağrı

Öğretmen :5
Öğrenci :57
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :900
Öğretim Şekli :Tam Gün(Normal Öğretim)

Yerleşim Yeri - Okulumuz ilçe merkezinde bulunmakta olup şehir içi dolmuşlarla ya da öğretmenlerin kendi aralarında ayarladıkları servisler gidilip gelinmektedir.

Adres - Hürriyet Mahallesi Sazlık Sokak No3 Doğubayazıt/Ağrı

Ulaşım Okulumuza ulaşım şehir içi servislerle ya da öğretmenlerin kendi aralarında ayarladıkları servisle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe merkez Hürriyet mahallesinde olup merkeze 2 km uzaklıktadır. Ağrı iline olan uzaklığı ise 105 km´dir.